Ponedeljak-Nedelja: 00-24h
Ponedeljak-Nedelja: 00-24h
Elektro Beograd
Ugradnja razvodnog oramana

Tokom izvođenja elektro radova u nekom prostoru, potrebno je uvesti i niz propratnih uređaja, koji su od velike važnosti za sam prostor. Među njima se nalazi i razvodni orman. Postoji više vrsta razvodnih ormana, pri čemu se odabir odgovarajućeg obavlja spram potreba prostora. 

Sve naše elektro usluge, među kojima je i ugradnja razvodnih ormana, dostupne su klijentima svih opština na teritoriji Beograda 24h, 7 dana u nedelji.

Da bi se ugradnja razvodnog ormana izvela na adekvatan način potreban je kvalifikovan, odgovoran i stručan električar. Prilikom uvodjenja elektro instalacija u stambeni ili poslovni objekat potrebno je izvršiti ugradnju razvodnog ormana. Razvodni orman sa osiguračima se postavlja na mesto gde je to predviđeno projektnom dokumentacijom. Postavljanje se mora uraditi po svim standardima i propisima.

Pre njegovog postavljanja treba proveriti da li oprema kao i šema veza odgovaraju instalaciji koja se povezuje u orman. Svako postavljanje elektro uređaja zahteva svu prateću dokumentaciju na osnovu koje se radi povezivanje. Isto je bitno da bude postavljen na mesto na kom će imati zaštitu od spoljašnjeg uticaja. Kada se završi ugradnja razvodnog ormana trebaju se izmeriti sve vrednosti parametara koje moraju biti u skladu kako zahtevaju tehnički propisi. Ako je sve urađeno kako treba tada se orman pušta pod napon.

Mi za vas možemo učiniti sledeće:

  • Posavetovti Vas o najboljem razvodnom oramnu za Vaš prostor
  • Omogućiti vam razmenu informacija o ovoj vrsti posla
  • Ponuditi Vam najpovoljniju uslugu ugradnje razvodnog oramana

Budite i Vi među našim zadovoljnim klijenatima i uverite se u naš kvalitet usluga.

Nemojte se ustručavati da nas pozovete kada vam je najneophodnije. 064 595 25 55